duminică, 8 iunie 2014

Cumparaturi si un gand bun


Hypermachetul Cora , parte din comunitatea locala aradeana, ajunge astazi la cea dea treia editie a campaniei Luna Cora, daruieste dorinte implinite.

Din mai pana in iulie, la casele de marcat puteti dona orice suma de bani doriti, direct pe bonul fiscal, ca si cum ar fi inca un articol pe lista voastra de cumparaturi.
La sfarsitul lunii iulie, Cora va dona toata suma adunata din donatiile clientilor, plus 12mii de lei din partea companiei, campaniei "Reda-i sansa de a merge la scoala", un proiect al Asociatiei Cetatea Voluntarilor in sprijinul copiilor sarmani care din cauza lipsurilor materiale risca sa renunte la educatie.
Cu banii colectati se vor cumpara rechizite, manuale si alte materiale necesare pentru scoala dar care constituie o cheltuiala foarte mare pentru familiile cu venit mic sau multi copii.
“In acest an contributia Cora, impreuna cu sumele donate de catre clienti, carora le multumesc pentru implicarea si sustinerea din anii trecuti, se vor indrepta catre Cetatea Voluntarilor si mai departe de catre cei 100 de copii care au nevoie de sprijin pentru educatie. Aceste suflete nevoiase au nevoie de speranta, de daruire, de educatie.
In cardul acestei campanii fiecare dintre noi poate darui speranta si educatie.
Va invit pe aceasta cale sa fiti inca o data alaturi de noi si de copii pe care dorim sa-i sprijinim, sa daruim impreuna dorinte implite!” a declarat Ionela BERCU, Director Magazin Cora Arad


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu